У Петербурзі вимагають перевірити психіку депутата Мілонова

27 березня 2015, 13:55

На ім’я губернатора Санкт-Петербурзької області надійшла петиція, автори якої вимагаються перевірити психічне здоров’я скандального депутата Віталія Мілонова.

Звернення розмістили на сайті петицій Change.org.

"Перевірити депутата В.В. Мілонова на предмет психічного здоров'я, і ​​його професійну діяльність на відповідність займаній посаді. Це необхідно, тому що публічні висловлювання депутата Мілонова викликають сумніви в його психічному здоров'ї…" - йдеться у петиції.

Давно час перевірити психіку гомофоба Мілонова

"…Крім того діяльність вищеназваного депутата сконцентрована не так на вирішенні важливих для всього міста і його громадян проблем, таких як, огидна якість прибирання міста та невпорядкованість більшості міських районів, включаючи район, від якого В.В. Мілонов був обраний депутатом", - заявляють автори.


"Крім того, поведінка та висловлювання В.В. Мілонова щодо приватного життя громадян кидають тінь на все ЗакЗібрання Санкт-Петербурга, псує імідж Санкт-Петербурга, і є неприпустимими, скандально-непристойними і плямують звання депутата", - наголошено у петиції.

На момент написання цієї новини петицію підписало 2 тисячі осіб.

Нагадаємо, днями Віталій Мілонов обурився порно-роликом Наташі Корольової і Тарзана та заявив, що співачку треба позбавити звання Заслуженої.

Фото з ВКонтакте Мілонова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів