Тімберлейк: Учуся міняти закакані підгузки

30 березня 2015, 12:25

Американський співак та актор Джастін Тімберлейк зізнався, що вже не може дочекатися появи на світ їхнього з Джессікою Біль первістка.

Іще 34-річний артист повідомив, що вправляється в такій непростій справі, як заміна підгузків.

Про це Тімберлейк говорив зі сцени в неділю, під час вручення винагород "iHeartRadio Music". Його проголосили "Новатором року", пише "People".

У своїй промові Джастін подякував своїй мамі, котра навчила його, що бути інакшим – це не погано. Також співак висловив подяку дружині Джессіці, назвавши її своїм "найкращим другом та улюбленим співробітником".


Тімберлейк готується стати зразковим татом?

"Не можу дочекатися, щоби побачити наше спільне найкраще творіння", - оголосив Тімберлейк.

"Зараз татко рушає додому, щоби здійснювати інновації та вчитися замінювати закакані памперси й переповивати!", - повідомив артист.

Нагадаємо, Тімберлейк та Біль дуже довго не бажали підтверджувати, що скоро стануть татом і мамою, хоча животик акторки вже не можна було не помітити. Подейкували, пара боялася наврочити, бо початок вагітності Джессіки був не без ускладнень.

Проте Джастін згодом таки опублікував у своєму Instagram фото, на якому цілує жінку в голий живіт, та проставив одним із тегів #boyorgirl (хлопчик або дівчинка).

Фото з Instagram Джастіна Тімберлейка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів