Леонтьєв: Вибачте, що живий!

30 березня 2015, 13:09

Російський співак Валерій Леонтьєв спростував чутки про те, що він буцімто перебуває в реанімації.

Артист зізнався, що дійсно захворів. Однак не на щось серйозне, а на грип. Саме через нього Леонтьєв нині й лікується вдома.

Про своє самопочуття співак розповів виданню "Московский комсомолец", аби перервати низку неправдивих повідомлень про "передсмертний стан".

"Я вже почуваюся Володимиром Іллічем Леніним, новини про стан здоров'я якого після замаху друкували в газетах. Сподіваюся, що фінал мого лікування буде іншим", - пожартував Леонтьєв.


За його словами, йому буквально "обірвали телефон друзі і знайомі".

Леонтьєв захворів на грип, а не опинився в реанімації

"...А я ж майже не можу говорити - тільки хриплю в трубку. Деякі, хто не додзвонився, терзали телефони московських реанімацій. Загалом, папарацці зробили мене героєм мого ж улюбленого анекдоту: "Мужик дивиться згори у вікно, а там сусіда ховають. І раптом той у труні підводиться. Мужик: "Вася! Та ти ж живий!". Вася, сумно: "А їм пофігу...". Ну пофігу, зрозуміло, це в цензурному варіанті", - додав артист.

Валерій Леонтьєв зізнався, що наразі грип у самому розпалі.

"Неприємно, але не смертельно. Реанімація, операція, евтаназія поки не потрібні - не хвилюйтеся. А на адресу охочих до сенсацій журналістів можу сказати тільки одне: вибачте, що живий!" - зауважив він.

Нагадаємо, нещодавно Леонтьєв розповів про свої пластичні операції.

Фото "Московсого комсомольца"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів