Мати Елтона Джона: У його дітей не буде нормального життя

30 березня 2015, 14:34

Мати британського співака Елтона Джона жодного разу не бачила своїх онуків, Закарі та Елайджу.

Вона боїться, що в хлопчаків, народжених для гей-пари сурогатними матерями та постійно оточених увагою ЗМІ, ніколи не буде нормального життя.

90-річна Шейла дала інтерв’ю "The Daily Mail".

Жінка згадує, що заплакала, коли син відкрив їй, що має нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Проте вона та Елтонів покійний вітчим Фред прийняли його вибір. Мати підтримувала Елтона Джона й тоді, коли він боровся з наркозалежністю.


Шейлі болить, що син викреслив її зі свого життя та навіть не повідомив про те, що вона стала бабусею.

"Мені навіть не сказали, що він намагається завести дитину за допомогою сурогатної матері. Коли я взнала про це, я здивувалася. Я не знала, що в нього є син, доки не прочитала про це в газетах", - говорить старенька.

Матері Елтона Джона шкода своїх онуків, яких вона жодного разу не бачила

"Цьому маленькому хлопчику вже чотири. Він не бачив мене, він не знає про моє існування. Навіщо так? Це ненормально…", - зізнається Шейла.

Мати Елтона Джона каже, що їй шкода Закарі та Елайджу, котрі зростають в оточенні няньок та з двома татусями, один із котрих вже немолодий.

"Він міг би сказати, що в них хороше життя, але в них не буде нормального життя, доки вони живуть із няньками. І в них немає справжньої бабусі, правда ж?", - зазначає вона.

"Елтонові 68, за два роки буде 70. Мені було лише 22, коли я народила Елтона, ми разом були молоді. Мене це турбує. Бо в цих дітей не буде так, як було в нього", - пояснює Шейла.

Їй також не до вподоби те, що, сховавши онуків від неї, зірковий син виставляє їх напоказ перед усім світом, у Facebook та Instagram.

Шейла каже, що змирилася з тим, що Елтон більше не хоче її знати, хоча на те, щоби щось виправити, в них лишається так небагато часу.

Нагадаємо, на 90-річчя старенька найняла собі двійника Елтона Джона. Єдиний син не розмовляє із нею вже 7 років.

Фото з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів