Меган Фокс роститиме дітей без покарань

31 березня 2015, 15:08

Американська акторка Меган Фокс, котра має двох синів від Брайяна Остін Гріна, вважає, що дітей треба виховувати не покараннями, а виключно любов'ю.

Іще зірка пожалілася, як їй неприємно бути красивим "манекеном", якого люди вважають не надто розумними.

Про це Меган говорила в інтерв’ю "Harper's Bazaar Arabia", пише "Contact Music".

"Я не вважаю, що мушу виховувати моїх дітей суворими словами та покараннями. Я вірю в те, що якщо я любитиму їх як годиться, в цьому не буде потреби. Я – мати, вільна духом", - заявила мати 2,5-річного Ноа та 1-річного Боді.


Зі слів Меган, вона не спілкується зі своїм меншим, як із дорослим, проте завжди вислуховує його та вірить йому.

"Я нізащо не хочу бути для нього обмежувальною силою, я хочу бути силою, що помагає рости… Хочу надихати його, бо він так само постійно мене надихає. Материнство зробило мене значно глибшою та відкрило для мене такий великий горизонт…", - поділилася акторка.

Як розповіла Фокс, вони з чоловіком намагаються раз на тиждень ходити вечеряти лише удвох, лишаючи малих на Брайянову маму.

Меган Фокс виховуватиме синів не покараннями, а любов'ю

Акторка вважає, що багато людей мають хибне уявлення про неї, дивлячись на неї як на самозакохану, дурненьку кралечку, що виблискує на червоних доріжках.

"Я б сказала, що більшість людей припускають, що я не надто розумна чи освічена, чи серйозна, бо в мене такий імідж, ніби я нарцисична, женуся за увагою, хочу подобатися людям", - зазначила Меган.

Зі слів зірки, їй від цього смішно, бо будь-кому досить прочитати кілька її інтерв’ю, щоби впевнитися, що вона – не дурепа.

Фокс запевнила, що їй не до вподоби пишно вбиратися для появи на червоних доріжках, бо тоді вона мусить керуватися не своїм смаком, а зобов’язаннями перед дизайнерами чи брендами.

"Я – просто такий манекен, який вони відряджають, тож для мене це зовсім не веселий процес", - запевнила акторка.

Нагадаємо, також Меган не до вподоби, що її вважають розпусницею, адже зі своїм чоловіком вона разом уже 10 років, більше того, вона знала його ще в минулих життях.

Фото з Instagram Меган Фокс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів