Олівія Вайлд розповіла про зустріч із вагіною

1 квітня 2015, 10:21

Американська акторка Олівія Вайлд розказала, як змінилося її тіло після народження первістка Отіса.

У притаманній їй відвертій манері зірка описала свої враження від "зустрічі" з власною вагіною після пологів.

Про це 31-річна Олівія говорила в інтерв’ю "Shape".

"По-перше, ти не впродовж місяців не бачила своєї вагіни, хоча це все її провина, що ти опинилася в цій ситуації", - зазначила Вайлд.

"Тепер, коли ти нарешті можеш переконатися, що вона дійсно досі на місці, вона – не та подружка, яку ти пам’ятаєш, і ліпше тобі відчепитися на деякий час та дати їй спокій (та підгузок із льодом), красно дякую", - поділилася акторка.

 Олівія Вайлд розказала про свою вагіну

У цілому ж своє тіло Вайлд тримає у формі завдяки танцювальному фітнесу, який якраз викладає її невістка, сестра Джейсона Садейкіса. Водночас зірка визнає, що не відмовляє собі в піцці та пиві.

"Я вірю в світ, де від матерів не очікують приховування будь-яких фізичних доказів того, що вони виносили дитину. У цьому самому світі, я вірю, є місце для фізичних вправ, що мають бути дарунком як для тіла, так і для мозку. Я не бажаю марнувати час на прагнення до якогось суб’єктивного визначення досконалості", - заявила Вайлд.

Нагадаємо, наприкінці квітня Отісові виповниться 1 рік. Коли актриса була вагітна, то відчувала себе богинею, хоча й скаржилася на погіршення розумових здібностей.

Фото з Twitter Олівії Вайлд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів