В Росії хочуть втерти носа "Плейбою" журналом "Др*чун"

9 квітня 2015, 14:02

Досвід режисерів Андрія Кончаловського і Нікіти Міхалкова, які "вибили" у Путіна майже мільярд рублів на російський фастфуд, надихнув інших.

Пермський політик, колекціонер і меценат Андрій Агішев пропонує створити російський аналог американського журналу "Плейбой".

Чоловік сподівається, що йому також перепадуть чималі кошти на проект для дорослих. Про це він написав у своєму Facebook.

"Ми домовилися створити національний еротико-патріотичний ілюстрований журнал під брендом "Дрочун", який міг би конкурувати із зарубіжними аналогами, зокрема з американськими "Плейбой" і "Хастлер". Зараз пишемо листа президенту Володимиру Путіну з проханням допомогти в реалізації нашої бізнес-ідеї", - написав Агішев.


Російський політик мріє про російський "Плейбой"

У листі президенту політик має намір тиснути на те, що проект посприяє "імпортозаміщенню та створення альтернативи західним виданням фривольного змісту" і зверне увагу на його "соціально-політичний характер".

"Природно, в журналі "Дрочун" не буде ніяких непристойностей і західної порнографії. Наш журнал буде про любов в її найвищому розумінні - про любов до Батьківщини. З духовністю, скріпами, просом та ріпами. Любов ілюстрюватиметься кольоровими фотографіями російських жінок, одягнених в бушлати, ватники, помаранчеві жилети і костюми хімзахисту", - додав Агішев.

Жартівливу ідею пермського політика підтримали чимало людей. Мовляв, росіянам потрібна не лише їжа від Міхалкова і Кончаловська, а й видовища у вигляді еротичного журналу.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів