Пелтроу не змогла жити як незаможні американці

17 квітня 2015, 11:43

Актриса Гвінет Пелтроу, котра вважає себе знавцем здорового харчування, спробувала прожити тиждень на 29 доларів – саме така сума виділяється на продовольчу допомогу малозабезпеченому американцю.

Кінозірка протрималася 4 дні та заявила про капітуляцію.

Про це пише "The Daily Mail".

Розпочинаючи випробування, Гвінет бадьоро накупила всього корисного - коричневого рису, авокадо, купа зелені, боби, зелений горошок тощо. Ані м'яса, ані молочних продуктів серед її покупок не було.


Гвінет Пелтроу перевірила, як воно - бути малозабезпеченою американкою

Варіант меню, запропонований Пелтроу, викликав чимало кпинів серед інтернет-користувачів. Зірці докоряли тим, що вона відірвана від реальності.

Протриматися в рамках тих коштів, на які животіє чимало її співгромадян, Гвінет спромоглася лише 4 дні. Як зізналася актриса, вона купила собі курятини, свіжих овочів та лакриці.

"Мій світогляд змінився назавжди, коли я побачила, як непросто їсти здорову, поживну їжу, маючи такий бюджет, навіть протягом кількох днів – це випробування, з яким стикаються 47 мільйонів американців щодня, щотижня, щороку", - сказала Пелтроу.

Як підкреслила актриса, враховуючи різницю в платні чоловіків та жінок, багато тяжко працюючих матерів поставлені перед нездійсненним завданням: нагодувати свої сім'ї на суму, що здатна лише підтримати виробників низькоякісних продуктів.

Нагадаємо, для своєї родини Гвінет Пелтроу свого часу ввела жорсткі обмеження в раціоні: намагалася виключити глютен, яйця та молочні продукти. Вона не приховувала, що інколи навіть її діти встають з-за столу голодними, бо недоотримують вуглеводів. Подейкували, саме через це від акторки пішов чоловік, Кріс Мартін.

Фото з Twitter та Instagram Гвінет Пелтроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів