Майкл Дуглас шаленіє від дружини, а про річницю забув

17 квітня 2015, 13:09

Американський актор Майкл Дуглас заявив, що шалено кохає свою дружину Кетрін Зету-Джонс, та запевнив, що тепер їхній шлюб міцний, як ніколи.

Тим не менш, 70-річна зірка ледь не втрапив у велику халепу – він забув, що наближається 15-річчя їхнього весілля.

Про це пише "The Daily Mail".

Забудькуватого актора врятувала команда ток-шоу Еллен ДеДженерес. Він їм за це красно подякував.


"Я маю подякувати твоїй команді за лаштунками, хтось із них сказав: "Я такий радий, що в вас скоро 15-та річниця весілля." Я сказав: "Ні, у нас 14-та річниця весілля", а вони мені так чемно: "Гадаю, у вас 15-та річниця". Я їм "Ні… Боже мій, це 15-та річниця!" Тож велике вам спасибі. Ви мене врятували, так…", - поділився Майкл.

Дуглас та Зета-Джонс восени святкуватимуть 15-річчя своєї сім'ї

Може, за забуту значущу річницю Кетрін і дала б чоловікові прочухана. Проте взагалі стосунки в них після розставання стали дуже хороші.

"Якщо ви обоє прагнете, то знаєте, як цього досягти. Це не може бути дорога з одностороннім рухом, але я шаленію від неї і, так, я вважаю, що в кожного подружжя бували свої складні часи", - зазначив актор.

"Єдина проблема, як ви добре знаєте, ми в центрі уваги, і вони (проблеми) більше на виду, ніж у більшості людей. Проте стосунки в нас міцніші, ніж будь-коли", - підкреслив Дуглас.

Нагадаємо, в 2013-му році Дуглас і Зета-Джонс зробили "паузу в стосунках", і подейкували, що розлучення зіркової пари неминуче. Проте актори, в яких є двоє спільних дітей, все ж дали своєму шлюбові ще один шанс, і відтоді навіть секс у них став кращий.

Фото з Facebook Майкла Дугласа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів