Депп ревнує дружину до лесбійки-фотографа?

20 квітня 2015, 11:39

Подейкують, у стосунках новоспечених чоловіка та дружини, акторів Джонні Деппа та Амбер Хьорд виникла серйозна проблема.

Вона полягає в аж надто тісній, на думку Джонні, дружбі його жінки з фотографом та LGBT-активісткою Іо Тілетт Райт.

Про це повідомляють джерела "New York Post".

Судячи з фото, які викладає в соцмережах Райт, вони з Хьорд проводять разом дуже багато часу. Як підкреслює інформатор видання, "надто багато, щоби це було зручно" для Деппа. Жінчина подружка йому не подобається, особливо якщо врахувати, що Амбер і "по дівчатах" теж.


Підписуючи одну зі світлин, де вони разом, Іо зазначила, що "пишається своїм коханням Амбер Хьорд, її перфоменсами, викликом, які вона кидає стереотипам, тим, що вона є бісексуальною жінкою в світі, який хоче, щоби вона обрала якусь одну команду".

Амбер Хьорд із Іо Тілетт Райт. У Деппа є підстави для хвилювання?

Амбер та Іо днями бачили на кінопрем’єрі на фестивалі "Tribeca". Як свідчать очевидці, подружки не лише сиділи разом, а й удвох ходили до вбиральні.

У п’ятницю ж Хьорд святкувала свій 29-й день народження – з тим-таки Райт, актрисою Ешлі Олсен та ще кількома жіночками. Зі слів інформатора, вони запалювали на танцполі, танцювали повільні танці та кружили одна одну.

"Це був вечір без хлопців", - підсумувало джерело.

Як відомо, до свого роману з Джонні Деппом Амбер Хьорд довгий час перебувала в інтимних стосунках із фотографом Тасею ван Рі.

Фото з Tumblr Іо Тілетт Райт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів