Жінка Вілліса показала його дівчат. ФОТО

24 квітня 2015, 12:26

Таке буває нечасто, але, схоже, в нинішньої дружини американського актора Брюса Вілліса, Емми Хемінг склалися хороші стосунки і з його дочками від Демі Мур, і з самою акторкою.

У Instagram Емми є їхні фото.

Так Хемінг виклала світлину, на якій її чоловік фотографує на свій телефон старших дочок, Румер, Скаут і Таллулу.

"Знімає, знімає і знімає", - підписала вона фото 50-річного Брюса.


Брюс Вілліс знімає дівчат

Днями ж Емма показала селфі Вілліса, Демі Мур та їхніх дівчат.

В одному з нещодавніх інтерв’ю Румер Вілліс говорила про те, які молодці були Демі та Брюс, що доклали всіх зусиль, щоби їхнє розлучення не завдавало зайвого болю їй та сестрам.

"Гадаю, вони дуже добре над цим попрацювали – не знаю точно, як саме – але зробили своїм пріоритетом нас, і дбали про стосунки, які були в нас із кожним із них, ніколи не принижували одне одного, були командою, були разом і вийшло дуже добре", - сказала дівчина, пише "US Magazine".

А ще 26-річна Румер зізналася, що була закохана в Ештона Катчера – до того, як він оженився на її мамі.

Брюс Вілліс, Демі Мур та їхні доньки

Як пише "The Mirror", посилаючись на одкровення доньки Вілліса в радіо шоу Говарда Стерна, стіни її спальні були обклеєні фотографіями Катчера. Проте Румер підкреслює, що Ештон став їй справді хорошим вітчимом, і вона стала дивитися на нього вже по-іншому.

Нагадаємо, в шлюбі з Катчером Демі Мур не змогла народити дитину та, подейкували, саме в цьому вбачала причину його зрад. Дочку акторові подарувала нинішня жінка, Міла Куніс.

У Брюса Вілліса є двоє маленьких дочок від Емми Хемінг.

Фото з Instagram Емми Хемінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів