Адам Сендлер образив корінних американців

24 квітня 2015, 17:28

На зйомках кінокомедії "Сміховинна шістка", продюсером та сценаристом якої виступає Адам Сендлер, спалахнув скандал.

Майданчик залишили корінні американці, що знімалися в епізодах. Вони побачили в сценарії зневагу та расизм.

Про це пише "Contact Music".

Стрічка була задумала як пародія на вестерн "Надзвичайна сімка". У ній знімається сам Сендлер, також були запрошені справжні представники племені навахо.


Індіанців образив сценарій Сендлера

Як розповів один із корінних американців, Лорен Ентоні, він погодився знятися у фільмі лише після того, як його запевнили, що до роботи над сценарієм був залучений консультант із питань культури.

"… Мені сказали, що це буде комедія, але вона не буде расистською", - поділився він.

Ентоні та його одноплеменців обурили, зокрема, імена, котрі сценаристи вигадали для своїх персонажів-індіанців – як то Подих бобра та Без ліфчика. На додачу до цього, одній із акторок запропонували присісти та попісяти, курячи при цьому трубку миру.

Понад 10 акторів-епізодників пішли зі знімального майданчику

За словами Еллісон Янг, котра також залишила знімальний майданчик, вони намагалися висловити свій протест продюсерам фільму.

"Вони нам просто сказали: "Якщо ви, люди, такі чутливі, вам краще піти". Я просто стояла там, мене затопили емоції, в очах були сльози. Я не хотіла плакати, але почуття були сильніші за мене. Це задумувалося як комедія, котра змушує сміятися. Як фільм, котрий ні в кого не повинен викликати таких почуттів", - зазначила акторка.

Усього знімальний майданчик залишило близько 12 людей.

Коментуючи для порталу "TMZ" цей інцидент, речник компанії "Netflix", що знімає фільм, підкреслив, що слово "сміховинний" саме тому і є в його назві, що це смішна, сатирична стрічка.

Фото зі знімального майданчику з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів