У Росії трьох дівчат посадили за ґрати за тверкінг. ВІДЕО

27 квітня 2015, 14:20

У Росії троє дівчат опинилися за ґратами за еротичний танець тверкінг. Їхні рухи не були відвертішими, ніж у славнозвісних бджілок. Просто виконали "хуліганки" свій танок коло воєнного меморіалу в Новоросійську.

18-річну Маргариту Раєвську суд засудив до 15 діб адміністративного арешту за дрібне хуліганство. 24-річна Яна Кутакова та 26-річна Катерина Щербединська дістали по 10 діб.

Зате про дівчат написала навіть західна преса, зокрема "The Guardian".

Решта танцівниць – усього їх було 6 – відбулися штрафом. Причому через одну з дівчат, котрій ще не виповнилося 18 років, оштрафували її маму.


Маргарита та її подруги зняли скандальне відео для реклами місцевої танцювальної школи. Одначе те, що дівчата трусили попами на тлі меморіалу "Мала земля", зведеного на честь подвигу радянських десантників під час Великої вітчизняної війни, суд розцінив як неповагу.

Вирок, винесений танцівницям, прокоментував відомий поборник моральності, депутат Віталій Мілонов. Як цитують політика "News.ru", цей приклад змусить якусь "безмізку козу" наступного разу подумати, перш ніж таке робити.

Нагадаємо, оренбурзькими "бджілками", котрі нещодавно підірвали Інтернет, зацікавилися слідчі.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів