Андерсон пропонує індійському прем’єру слонів із пап'є-маше

28 квітня 2015, 11:59

Американська акторка, фотомодель та палка захисниця тварин Памела Андерсон зробила незвичну пропозицію прем’єр-міністрові Індії.

Зірка запропонувала за її кошт виготовити 30 фігур слонів із пап'є-маше, щоби вони взяли участь у традиційному параді Тріссур Пурам 29-го квітня. Ляльки мають замінити живих тварин, котрих в цьому році до параду не допустять.

Про це пише "Contact Music".

Індійський комітет у справах захисту тварин вирішив заборонити участь слонів у традиційному урочистому заході через нещасні випадки, що мали місце в попередні роки. Тварини лякалися гучних звуків та метушні, скаженіли, намагалися тікати. Це неодноразово закінчувалося травмами або навіть смертю когось із глядачів.


Андерсон зробила індійському прем'єрові спокусливу пропозицію

Памела Андерсон за таке рішення дуже вдячна. Саме тому вона й вирішила запропонувати свою допомогу урядові Індії.

"Із поваги до духу фестивалю та до слонів, яких тримають у неволі для використання людьми… Я би хотіла зробити пожертву в розмірі вартості 30 слонів, виготовлених із бамбуку, дерева та/або пап'є-маше, щоби замінити тих слонів, які мали б брати участь у параді", - написала Пем індійському прем’єрові.

Політик поки що білявці не відповів.

Нагадаємо, торік, завдяки втручанню Андерсон та сера Пола МакКартні, було врятовано слона, якого в жахливих умовах тримали при одному з індійських храмів. А нещодавно Памела з'їздила до в’язниці, щоби навернути тамтешніх "пожильців" до вегетаріанства.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Памелі Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів