Мама дітей Кіркорова живе з ними?

29 квітня 2015, 16:51

Сурогатна мама дітей російського співака Філіпа Кіркорова, кажуть, живе в його будинку.

Про те, що жінка знаходиться поруч із трирічною Аллою-Вікторією і дворічним Мартіном розповів журналіст, якого артист запросив до себе додому, пише "Комсомольская правда".

"Так, я запитав про маму, і Алла-Вікторія мені розповіла, що вона живе з ними. Дівчинка щира, її не можна накрутити - сказала як є", - зауважив репортер.

"Взагалі енергетика в цьому будинку приголомшлива. Можна зробити ремонт, купити меблі, але затишок не купиш. У будинку Філіпа багато любові -. звісно, ​​завдяки дітям", - додав він.


Кіркоров приютив сурогтану маму своїх дітей?

За словами журналіста, в спілкуванні з дітьми Кіркоров сам на себе не схожий:

"З Філіпом я дружу вже давно і спостерігав його в різних іпостасях, але цього разу здивувався навіть я. Глядачі його побачать абсолютно в новій якості. Адже кажуть, що люди, стаючи батьками, перевтілюються, змінюються навіть зовні. Це якраз про Філіпа".

До слова, з Аллою-Вікторією і Мартіном панькаються болгарські родичі Кіркорова. У будинку артиста живуть тітка Марі і дядько Харі, батько Філіпа Бедрос.

"Хтось приїжджає, хтось їде. Діти короля російської естради абсолютно земні, нормальні малюки. Алла-Вікторія дуже товариська, займається класичними танцями. Мартін більш зібраний, такий маленький мужичок. Спочатку до мене придивлявся - оцінював і тільки через кілька годин моєї присутності в будинку мене прийняв", - пояснив журналіст.

"Коли я тільки побачив Мартіна, обімлів. Заходжу в кімнату - а там міні-Кіркоров стоїть. Ще Мартін дуже схожий на маму Філіпа - просто одне обличчя, я порівнював фотографії", - додав він.

Нагадаємо, три роки тому Кіркоров заявив зі сцени, що в нього народилася донька Алла-Вікторія. А влітку 2012-го року сурогатна мати народила співакові ще й сина Мартіна.

Фото з Instagram Кіркорова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів