Джеррі Холлівел узяли заміж. ФОТО

16 травня 2015, 16:45

Колишня учасниця гурту "Spiсe Girls" Джері Холлівел вийшла заміж за керівника команди "Формула-1" "Red Bull Racing" Крістіана Хорнера.

Церемонія вінчання відбулася у п'ятницю, 15-го травня, в одній з церков графства Бедфордшир на сході Англії, повідомляє "The Mirror".

"Найдивовижніший день нашого життя. Спасибі всім, хто зробив його таким особливим", - написала Джері у своєму Twitter.

Наречену відвела до вівтаря її дев'ятирічна дочка Блюбелл.


До слова, 42-річна Холлівел замовила весільну сукню у дизайнера Сари Бертон з модного дому "Alexander McQueen", яка чотири роки тому створила весільне вбрання для Кейт Міддлтон.

Серед гостей на весіллі Холлівел і Хорнера були присутній легендарний гонщик "Формули-1" Нікі Лауда. З колишніх учасниць "Spice Girls" на церемонії була тільки Емма Бантон. Мел Бі та Вікторія Бекхем привітали молодят через Інтернет.

А от батьки 41-річного нареченого відмовилися бути присутніми на вінчанні, повідомляє "The Daily Mail". Наголошується, вони не змогли змиритися в тим, що Хорнер залишив свою цивільну дружину заради Холлівел.

Нагадаємо, Джері і Крістіан знайомі вже п'ять років, але почали зустрічатися лише навесні 2014-го року. У листопаді минулого року пара оголосила про заручини.

До цього Хорнер 14 років був у цивільному шлюбі зі своєю подругою Беверлі Аллен і має однорічну дочку. Джері Холлівел також виховує дев'ятирічну донечку.

Фото Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів