Одеська Барбі зізналася, що її фотошопили

18 травня 2015, 13:55

Шанувальники одеської Барбі Валерії Лук'янової будуть трохи розчаровані. Білявка, котра завдяки своїй незвичній фігурі є зіркою соцмереж та навіть улюбленицею західної преси, не цурається фотошопу.

У цьому відверто зізналася сама Валерія, а заразом заявила, що критики просто заздрять її красі.

Про це повідомляє сайт "Cosmopolitan".

Видання написало листа Лук'яновій із запитанням, чи були відретушовані її останні фото, на яких дівчина-лялька в куценьких шортах. Вона відповіла, що так.


"Ці фото були оброблені у фотошопі, щоби досягти м'якості та відкорегувати кольори. Ці фото було зроблено в ботанічному саду на телефон. Вони були не надто якісні. Їх потрібно було відредагувати, щоби виправити дефекти фотографії, зробленої телефоном", - сказала Лук'янова.

За допомогою фотошопу Барбі робить себе ще прекраснішою

Валерія зазначила, що не дивується негативним коментарям, які часом отримує від інтернет-користувачів. Дівчина вважає, що недоброзичливці їй просто заздрять.

"Ті, хто незадоволений тим, що я роблю, хто критикує та ображає мене, точно не має такої фігури, як у мене. Інакше б вони не були такими негативними. Люди, котрі собою задоволені, не коментують тих, хто їм не до вподоби. Вони просто пройдуть повз", - пояснила вона.

"А ті, хто пишуть різну гидоту, вони відверто заздрять. Мати ідеальне тіло – це важливо для дівчини з самоповагою", - підсумувала Валерія.

Як відомо, своє "ідеальне" тіло Лук'янова тепер прикрасила й рельєфними м'язами.

Фото з Facebook Валерії Лук'янової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів