Девід Духовни: Я надто старий для ще одного шлюбу

21 травня 2015, 11:38

Фанатки актора Девіда Духовни, котрі було зраділи, коли кінозірка став холостяком, можуть облишити марні надії – більше він одружуватися не збирається.

54-річний Девід вважає себе застарим для нового шлюбу.

Про це повідомляє "People".

"Я не думаю, що хочу знов одружитися. Я просто відчуваю, що ніби вже застарий!", - зізнався Духовни, котрий розійшовся з дружиною Теа Леоні ще в 2011-му році.


"Мій шлюб та моя сім'я – одні з найщасливіших частин історії мого життя. Я б ніколи не хотів їх змінити. Не розумію, чому люди намагаються переписати свою історію", - додав він.

Офіційно Духовни та Леоні розлучилися в 2014-му році. Проте зірка "Секретних матеріалів"досі має на пальці обручку – татуювання.

Девід Духовни з донькою Вест

"Я ж не відрізатиму собі пальця", - пожартував Девід.

Зі слів актора, вони з колишньою дружиною продовжують проводити багато часу разом, бо так краще для їхніх спільних дітей. Синові екс-подружжя Міллеру 12 років, а доньці Вест – 15, і в неї вже є бойфренд.

"Він класний. Одна з найприємніших речей, які мені казала Теа, це що той факт, що в Вест є гарний молодий чоловік – говорить про те, який ти тато. Я не знаю, чи це правда, але волію в це вірити!", - поділився Девід.

Нагадаємо, Девід і Теа вже розходилися в 2008-му році, але потім ще прожили деякий час разом. Намагаючись зберегти сім'ю, Духовни пройшов курс реабілітації від секс-залежності, але це не спрацювало.

Фото з Twitter Девіда Духовни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів