Гарнер та Аффлек виховують дітей "як справжніх"

21 травня 2015, 14:25

Діти голлівудських акторів Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер, може, і вродилися "з золотою ложечкою в роті", але виховують їх так само, як і пересічних маленьких американців.

9-річній Вайолет, 6-річній Серафіні та 3-річному Семові зіркові батьки не потурають і на їхні істерики не ведуться. Також діти мають власні хатні обов'язки.

Про це Дженніфер розказала "US Magazine".

"Поводишся з ними, як зі справжніми дітьми. У них є кордони, є правила, вони влаштовують істерики", - поділилася акторка.


"Учора ми були в магазині велосипедів, проводили обслуговувування наших велосипедів, підбирали нові шоломи… I мій менший побачив щось і захотів. А я просто сказала: "Ми нічого не купуватимемо", і він влаштував істерику", - розповіла Гарнер.

Хто б подумав, Дженніфер Гарнер - сувора мама

Зі слів Дженніфер, персонал крамниці пропонував подарувати малюкові річ, яку він так уподобав, але принципова матуся на це не пристала.

"Я сказала: "Пробачте, що він влаштовує істерику у вашому магазині, ви дуже люб'язні, що хочете йому це дати. І дякую, що спершу спитали мене. Але йому доведеться поістерити". Я сказала "ні". "Ні" це "ні", - пояснила вона.

Гарнер дуже рада, що має однодумців серед голлівудських мам.

"Я в захваті, що можу ростити дітей у такому середовищі. Гадаю, легко уявити, що всі ці діти розпещені та нахабні. Що почасти змушує мене бути сильною з моїми дітьми, так це той факт, що мене оточують інші дуже сильні мами", - зазначила вона.

Як відомо, об’єднавшись із Холлі Беррі, Гарнер домоглася прийняття "закону анти-папарацці", який забороняє фотографам переслідувати дітей зірок.

Нагадаємо, подейкують, Дженніфер нині має клопіт із вибриками ще одного свого "хлопчика". 42-річний Бен переживає кризу середнього віку й навіть тікав від жінки до монастиря.

Фото з Facebook Дженніфер Гарнер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів