У Собчак в Каннах трапився "старечий маразм"

22 травня 2015, 17:48

Російська телеведуча Ксенія Собчак розповіла як осоромилась в Каннах.

Білявка зізналася, що не впізнала відомого актора Едріана Броуді. Окрім цього, Ксюша заявила, що Леонардо ДіКапріо не личить борода, яку їй довелося відчути на дотик.

Про все це Собчак написала у своєму Instagram.

Собчак потусила в Каннах з ДіКапріо, Хілтон і Броуді

"Броуді, з яким я вчора провела кілька годин на спільній вечері, сказавши: "Ви схожі на мого улюбленого актора, не пам'ятаю його прізвище, з фільму "Піаніст". "У вас шикарне почуття гумору", -сказав він, так і не зрозумівши, що це не гумор, а просто старечий маразм", - розповіла телеведуча під відео з голлівудським актором.


Пізніше Ксенія вирішила підбити підсумки цьогорічних відвідин Каннського кінофестивалю.

Зокрема, Собчак побідкалася, що цього року на спеціальній вечірці грошей зібрали менше, ніж раніше. У всьому тусовщиця звинуватила кризу.

"ДіКапріо не личить борода. Періс Хілтон як і раніше по півгодини сидить в кабінці туалету, і єдина, хто прийшла... в шиншиловому кожушку (!). У Діти фон Тіз і правда шовково-пудрова шкіра", - пройшлася по зірках Ксюша.

А наостанок жіночка поділилася найсокровеннішим - як ДіКапріо терся об неї бородою.

"Відділити на афтепаті крихітний віп для ДіКапріо, щоб всі там штовхалися, як у метро в годину пік - ідеальна ідея, оскільки Лео в буквальному сенсі "потерся" костюмом, а іноді й бородою (як у моєму випадку) з усіма своїми гостями", - розповіла телеведуча.

Нагадаємо, нещодавно Собчак вже глузувала зі знаменитої співачки Ріанни.

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів