Джонні Депп удочерив кажана

25 травня 2015, 15:58

У американського актора Джонні Деппа тепер є "донечка" в Австралії. Зірка погодився взяти на утримання дитинчатко кажана, летючої лисиці.

Маленьку сирітку, котру знайшли пораненою після шторму, назвали Джекі Горобець, на честь відомого кіногероя Деппа.

Про це пише "The Daily Mail".

Як розповіла директорка Австралійської клініки кажанів Тріш Вімберлі, ідея назвати дитинча на честь чарівливого пірата прийшла до них, бо Джонні Депп саме знімався неподалік. Представники ветлікарні зв’язалися з речником актора та запитали, чи він не проти.


Джекі Горобець та Джек Горобець

"Він дуже нею зацікавився, тож ми запитали, чи не хотів би Джонні стати її спонсором, бо у малюків є спонсори, і він сказав "так", - поділилася Вімберлі.

"Ми надішлемо Джонні сертифікат про вдочеріння, і свіжіші фото, як ми зазвичай надсилаємо нашим спонсорам", - додала вона.

Депп іще особисто не бачив Джекі, проте якраз нещодавно познайомився із іншим врятованим австралійськими тваринозахисниками кажанчиком, якого звати Фіфі, зазначає видання. Зі слів представників організації "Bats Qld", актор дуже любить цих тварин.

Джонні Депп любить кажанів

Нагадаємо, візит актора до Австралії мало не закінчився смертю його улюблених песиків. Депп та його дружина Амбер Хьорд незаконно ввезли до країни двох йоркширських тер'єрів, і тих могли приспати.

Як відомо, що стосується кажанів, то Джонні може спитатися поради в рокера Оззі Озборна, в котрого живе їх ціла колонія.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів