Хаматова розповіла, заради чого готова знову агітувати за Путіна

26 травня 2015, 14:29

Російська актриса Чулпан Хаматова заявила, що готова знову знятися у відеоролику-агітації за президента Росії Володимира Путіна. Але за однієї важливої умови - якщо взамін буде побудована ще одна лікарня.

Про це Хаматова, яка є співзасновником фонду "Подаруй життя", сказала в інтерв'ю естонському виданню "Postimees", яке цитує "Лента.ру".

"Якби була побудована ще одна лікарня, я б прийняла (пропозиція знятися в політичному ролику за Путіна). Я б зробила те ж саме", - сказала актриса, яка колись, на подив багатьох, дійсно агітувала за російського президента.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО, яка кілька років тому Хаматова агітувала за Путіна:


На думку Хаматової, "немає білого і чорного, є хороші і погані вчинки".

"Моя країна робить багато добрих вчинків. І моя країна робить багато жахливих, сумних, огидних вчинків. І за хороші вчинки я готова дякувати завжди", - зазначила Чулпан.

Нагадаємо, на початку 2012-го року Хаматова знялася в ролику на підтримку в той час кандидата в президенти Володимира Путіна.

Відео викликало неоднозначну реакцію у користувачів Інтернет. Озвучувалися припущення, що актриса знялася в ньому через погрози на адресу фонду "Подаруй життя". Однак сама Хаматова відкинула ці чутки.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів