Міноуг хоче чоловіка з магічним інгредієнтом

27 травня 2015, 14:23

Австралійська співачка Кайлі Міноуг, певно, усвідомила, що погарячкувала, заявивши, що її влаштує лисий та пузатий бойфренд.

46-річна зірка вирішила вточнити: той, хто завоює її серце, повинен бути не красунчик, зате чутливий, сильний, розуміючий та з почуттям гумору і ще з одним магічним інгредієнтом.

Про це пише "Contact Music".

"Харизма – це магічний інгредієнт. Я би хотіла зустріти когось сильного, чутливого, обов’язково з почуттям гумору, того, з ким можна добре провести час. Мій мужчина повинен із розумінням ставитися до моєї кар’єри, бо вона несе з собою певні особливості. Багато роз’їздів та уваги від багатьох людей", - пояснила Кайлі.


Кайлі Міноуг розказала, якого хоче чоловіка

"Мій мужчина отримає мою любов, але він муситиме прийняти те, якою я прокидаюся вранці – а це ніби хтось інший. Ти не прокидаєшся напоготові, це не той образ, який я представляю світові, тож йому треба буде розуміти обидва мої боки", - додала вона.

Як відомо, Міноуг не приховує, що дуже хоче нарешті знайти собі пару. Щоправда, зірка, в котрої були романи з актором Олів'є Мартінесом та моделлю Андресом Валенкосо, не є прибічницею офіційного шлюбу.

Фото з Instagram Кайлі Міноуг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів