Кардашян перенесла невдале штучне запліднення?

28 травня 2015, 15:12

Подейкують, чергова спроба репера Каньє Веста та реаліті-зірки Кім Кардашян завести другу дитину виявилася невдалою.

Кім зробили екстракорпоральне запліднення, проте ембріон не прижився.

Про це повідомляє "US Magazine".

"Кім проходить ЕКЗ", - повідомив днями інформатор.


Він додав, що організм Кардашян, котра нелегко носила першу дитину та складно народжувала, тяжко переносить цю процедуру.

Погані прогнози справдилися: ембріон не прижився. Причому схоже, Кім не збирається приховувати цієї сумної події від публіки. Судячи з анонсу наступного епізоду реаліті-шоу про сім'ю Кардашян, глядачі дізнаються про те, як їхній улюблениці робили "чистку матки".

Кардашян і Вест вдалися до штучного запліднення та зазнали невдачі?

Нагадаємо, раніше Кім відверто розказувала про те, що вони з Каньє кохаються по 500 разі на день, і що вона потім лежить по 10 хвилин, щоби сперма затекла куди треба і "промаринувалася".

Пара, котра має майже 2-річну донечку Норт, дуже хоче ще дітей. Вони розглядають варіант залучення сурогатної матері та всиновлення.

Як пише "Metro", коли Кім і Каньє були в Вірменії, то таємно відвідали кілька сиротинців. Вест буцімто мріє про сина.

Між тим як повідомляє "The Independent" із посиланням на журнал "OK!", подружжя може взяти не одну прийомну дитину, а одразу двох вірменських сиріток-двійнят.

До слова, це буде не перша спроба Кардашян стати прийомною матір'ю. Під час свого торішнього візиту в Таїланд в одному з сиротинці тусовщиця вподобала 12-річну дівчинку на ім'я Пінк. Кім захотіла її вдочерити, але дівча до неї не схотіло.

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів