Чоловіку, що закидає Джексону зґвалтування, відмовили в компенсації

28 травня 2015, 18:44

Хореограф Уейд Робсон, котрий уже після смерті поп-короля Майкла Джексона звинуватив його в розбещенні та зґвалтуванні, програв у суді.

Чоловікові відмовили в праві вимагати компенсації за наругу від розпорядників спадку артиста.

Про це повідомляє "Radar Online".

"Те, що суд відхилив заяву Уейда Робсона проти "Estate of Michael Jackson", підтверджує, що його позов був поданий неналежним чином", - заявив юрист розпорядників спадку Джексона Говард Вайцман.


"Містер Робсон під присягою свідчив у залі суду, що Майкл ніколи не робив із ним нічого неподобного. "Estate" сподівається, що його свідчення були щирими, коли його єдиною ціллю було "казати правду, щиру правду і нічого, крім правди", - додав він.

"Жертва" Джексона програв у суді

Нагадаємо, у 2005-му році Робсон дав свідчення на користь Майкла Джексона, коли того звинуватили в розбещенні неповнолітніх. Але за 4 роки після смерті свого колишнього покровителя хореограф заявив, що той домагався його та ґвалтував.

Адвокат Робсона намагався переконати суд, що справі треба дати хід. Він пояснював, що лише коли минули роки, і його клієнт пройшов курс психотерапії, він усвідомив, що був жертвою.

Імовірно, Уейд Робсон спробує оскаржити це рішення в суді по цивільних справах. Зв’язатися з його представниками виданню не вдалося.

Як відомо, у розбещенні покійного Джексона звинувачує ще один його колишній маленький протеже. Джеймс Сейфчак, який знявся з Джексоном у рекламному ролику "Pepsi", під час судового процесу 2005-го року теж не підтримав звинувачень проти артиста.

До слова, розпорядники майна легендарного артиста уже виставили на продаж його ранчо "Неверленд". Як повідомляє "The Wall Street Journal", оголошено ціну в 100 мільйонів доларів.

Фото з Facebook Майкла Джексона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів