Анфіса Чехова і Дана Борисова повиходили заміж

22 червня 2015, 15:28

Одразу дві російські телеведучі - Дана Борисова і Анфіса Чехова - сходили до вівтаря. Щоправда, кожна з жіночок по-різному провели найважливіший день свого життя: хтось подалі від сторонніх очей, а хтось - в гучній Москві.

Білявка Дана Борисова, яка відносно нещодавно зробила собі нові груди, стала дружиною вихідця з України - бізнесмена Андрія.

Про те, що вони таки оформили стосунки, жінка повідомила у своєму Instagram.

"Друзі! Після розслідувань в пресі і жовтих програмах, які надали абсолютно невірну інформацію про мене і мого нареченого, я змушена пояснити. Так, я виходжу заміж. Більш того, це вже відбулося таємно сьогодні о 10.45 в одному з центральних РАГСів", - написала Дана.


Дана Борисова вийшла заміж

Борисова також зробила кілька уточнень з приводу вибору нареченого.

"Багато ЗМІ стверджують, що мені загрожує небезпека: по-перше, він молодший на 4 роки, по друге був одружений! Ну не смішно це? Крім того, він приїхав з Південного Сходу України... Тільки ніхто не говорить, що сталося це 18 років тому, відтоді він встиг встати на ноги, налагодити бізнес і прожити 8 років з фотомоделлю", - пояснила вона.

Дана також зауважила, що хоча вона офіційно вже дружина, але саме весілля відбудеться в серпні. Щоправда, дату білявка не розголошує, бо "побоюється навіть перевірених, чесних журналістів".

Нагадаємо, для телеведучої це перший офіційний шлюб. З батьком своєї дочки Поліни бізнесменом Максимом Аксьоновим Дана Борисова жила в цивільному шлюбі.

Ще на одну незаміжню росіянку стало менше: днями зіграла весілля й телеведуча Анфіса Чехова.

Чехова з коханим також оформили стосунки

Вона вийшла заміж за актора Гурама Баблішвілі, з яким зустрічається шість років і від якого народила сина Соломона.

Пара обмінялися обручками на Мальдівах. Єдиним свідком на урочистій церемонії став їх син Соломон, повідомляє "Комсомольская правда".

"Гурам зробив мені пропозицію ще три роки тому. І ось, коли ми знайшли підходяще місце і час для весілля, нарешті зважилися. Головним і єдиним гостем на весіллі став наш син Соломон, який назавжди пов'язав наші з Гурамом долі!" - зізналась Чехова.

Трохи згодом Анфіса і Гурам планують влаштувати гучне весілля в Грузії, на яке запросять рідних і друзів.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів