Аністон зі скандалом розірвала заручини?

26 червня 2015, 14:36

Подейкують, американська акторка Дженніфер Аністон, котра ще в 2012-му році заручилася зі своїм колегою Джастіном Теру, передумала йти за нього заміж.

Зірка "Друзів" відправила нареченого в відставку після того, як приревнувала до іншої.

Про це повідомляє "Radar Online" із посиланням на "Star".

Дженніфер і Джастін востаннє з'являлися на публіці разом ще на початку квітня. Щоправда, акторка співала йому дифірамби в інтерв’ю, проте джерело стверджує, що все це не щиро.


Зі слів інформатора, Аністон приревнувала Теру до вродливої білявки, що працює з ним на знімальному майданчику.

Занепокоєна Джен хотіла навіть змінити свій графік, щоби бути поряд із Джастіном, коли він знімається в Нью-Йорку. Але він був проти, бо не бажав, щоби ревнива наречена відволікала його від важливого проекту.

"Він почав усвідомлювати, що насолоджується своєю незалежністю, що не поспішає (одружуватися)", - зазначив інформатор.

Хоча Теру переконував Аністон, що коханки в нього нема, актриса при нагоді привселюдно влаштувала білявці скандал. Вона вимагала від жінки відповіді, які в них із Джастіном насправді стосунки. Тій хотілося провалитися крізь землю.

"Джастін відчув приниження й сором через скажену поведінку Джен. Особливо якщо врахувати той факт, що їхні стосунки трималися на чесному слові, він повірити не міг у те, що Джен зайде так далеко і пред’явить претензії дівчині. У них відбулася величезна телефонна сварка", - розповіло джерело.

Було це наприкінці квітня. Тоді-то розлючена Аністон і запропонувала Теру розірвати заручини. Він погодився.

"Він не дурень. Він розуміє, що те, що поєднання його імені з її – це просто найкраща річ, яка колись траплялася в його кар’єрі", - зазначив співрозмовник видання.

"Минуло три роки, і ніхто з них не молодшає. Якщо вони справді були серйозно націлені на шлюб, чому досі цього не зробили?", - додав він.

Нагадаємо, подейкували, весілля Аністон і Теру досі "гальмували" фінансові питання. Актори не могли домовитися щодо шлюбного контракту.

Фото з Іnstagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів