Пітта з Джолі вкотре "розлучили"

26 червня 2015, 16:50

Певно, вже можна вирахувати якусь циклічність у появі чуток про те, що актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт розлучаються, або ж що вони всиновлюють чергову дитину.

На сей раз знову настала черга "розлучення". Цю трагічну звістку днями поширило видання "In Touch", а ось "Gossip Cop" – спростувало.

Як стверджує джерело видання, напруга в стосунках пари почала зростати, відколи Бред і Енджі стали подружжям. Наприкінці 2015-го року актори планують офіційно оголосити, що розлучаються, пише "Hollywood Life".

Причому ініціатором розриву буцімто виступив Бред.


"Це він заявив, що їхньому шлюбові настав кінець. Він сказав Енджі, що між ними все скінчено. Він більш ніж нещасний, і хоче вибратися", - засвідчив інформатор.

"Бреде, ти не повіриш, ми "розлучаємось"!" - "Знову?!" - "Так"

"Він каже, що вона контролювала його він першого ж дня їхніх стосунків. І хоча спочатку йому подобалося те, що вона бере все на себе, він прийшов до того, що його дратує та влада, яку він їй над собою дав", - пояснив співрозмовник видання.

Зокрема коли вони разом працювали над стрічкою "Біля моря", Джолі командувала на знімальному майданчику та "безліч разів принижувала Бреда перед усіма акторами та командою", підкреслив інформатор.

Одначе Джолі вдалося вмовити чоловіка зачекати та не виносити на публіку їхніх проблем, доки не відбудеться прем’єра. Ця стрічка для неї дуже важлива, і Пітт погодився, хоча й неохоче.

Між тим видання "Gossip Cop" вирішило нагадати тим читачам, що вже почали хвилюватися за зіркове подружжя та їхніх шістьох дітей: Пітт і Джолі вже "розлучалися" з десяток разів. Ці чутки й цього разу не мають під собою жодних підстав.

Нагадаємо, нещодавно Бредові Пітту закидали бісексуальність.

Кадр із фільму "Біля моря" з Facebook-сторінки, присвяченої Анджеліні Джолі та Бредові Пітту

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів