Заробітчани року: Боксери втерли носа Кеті Перрі

30 червня 2015, 11:43

Американський боксер Флойд Мейвезер зумів обійти усіх співаків та акторів у рейтингу найбільш вискооплачуваних знаменитостей.

Щорічний ТОП заробітчан оприлюднило видання "Forbes".

Цього разу, за їх підрахунками, першу сходинку посів боксер Флойд Мейвезер. У період з 1-го червня 2014-го року по 1-е червня 2015-го року він заробив рекордні 300 мільйонів доларів.

Флойд Мейвезер заробив за рік найбільше за інших знаменитостей

Основну частину доходів - а це десь 280 мільйонів доларів - спортсмен отримав в якості гонорару за виграний поєдинок з філіппінцем Менні Пакьяо, який відбувся 2-го травня поточного року. Решту заробітку склали рекламні контракти.


До слова, саме побитий Мейвезером Пакьяо й посів друге місце рейтингу. Річний заробіток боксера сягнув 160 мільйонів доларів.

На третьому рядку розмістилася американська співачка Кеті Перрі. Їй вдалося збагатіти на 135 мільйонів доларів.

Кеті Перрі вже й обкладинкою похвалилась

Четверте і п'яте місце посіли британська поп-група "One Direction" і радіоведучий Говард Стерн, вони заробили 130 мільйонів і 95 мільйонів доларів відповідно.

Також до першої десятки увійшли: кантрі-виконавець Гарт Брукс (90 мільйонів доларів і шосте місце), письменник Джеймс Паттерсон (89 мільйонів доларів, сьомий рядок).

Актор Роберт Дауні-молодший розділив восьме місце зі співачкою Тейлор Свіфт, вони заробили по 80 мільйонів доларів.

На дев'ятій і десятій сходинці розмістилися португальський форвард "Реалу" Кріштіану Роналду (79,5 мільйона доларів) і радіо- і телеведучий Раш Лімбо (79 мільйонів доларів).

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів