Харпер Бекхем прикрасила батька татуюванням. ФОТО

1 липня 2015, 12:30

Схоже, що 3-річна Харпер Бекхем вважає свого люблячого тата Девіда чимось на кшталт великої, доброї та безвідмовної іграшки.

Мала, котра раніше експериментувала з зачісками Девіда, тепер додала до його численних татуювань ще одне від себе – у вигляді мультяшного персонажа Посіпаки.

Фото в своєму Instagram показала Вікторія Бекхем.

"Харпер щойно поповнила татову колекцію татуювань…", - написала багатодітна матуся.


У Девіда Бекхема нове татуювання

Це татуювання - із тих, що змиваються. Але як відомо, коли Харпер Севен народилася, Девід зробив собі справжнє з її іменем, так само, як із іменами трьох синів та дружини.

До слова, первісток Бекхемів, Бруклін не забуває оновлювати свій Instagram, показуючи своїм підписникам фото зі свого повсякденного життя. Зокрема, син зірки футболу та відомої дизайнерки сам ходить до крамниці за продуктами.

Бруклін Бекхем показав накачані руки та продуктового кошика

"Not 2 posh 2 push" ("Не занадто шикарний, щоби штовхати"), - підписав Бруклін світлину з возиком, обігравши відоме прізвисько своєї мами з часів "Spice Girls".

Нагадаємо, Бекхеми з 14 років відрядили парубка самого заробляти на хлопчачі витребеньки. У нещодавньому інтерв’ю Вікторія підкреслила, що вони з чоловіком дітей дуже люблять, але не розпещують.

Фото з Instagram Вікторії та Брукліна Бекхемів

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів