Болдуїни вперше показали сина. ФОТО

1 липня 2015, 14:12

Голлівудський актор Алек Болдуїн та його дружина Хіларія вперше показали світові свого новонародженого сина Рафаеля.

Разом із татом, мамою та майже 2-річною сестрою Кармен малюк знявся у своїй першій у житті фотосесії.

Про це пише "The Daily Mail".

У інтерв'ю Хіларія розповіла, як Карменсіта прийняла братика, і як зрадів синові 57-річний Алек.


Болдуїни влаштували сімейну фотосесію

"Рафаель – таке миле дитя. Вони з Кармен схожі. В нього Алеків ніс. У них обох мої губи та підборіддя. Одне з його вушок точнісінько як у Алека", - поділилася матуся.

"Алек такий радий, що став татом сина. Коли я взнала, що вагітна хлопчиком, він після того з годину ходив із футбольним м’ячем. Він не міг повірити", - пригадала Хіларія.

Рафаель Томас Болдуїн народився 17-го червня

Зі слів дружини Болдуїна, готуючи доньку до появи братика, вона купляла їй ляльки, яких називала Рафаелями. Вони з ними гралися, перевдягали та міняли їм памперси.

Рафаеля, якого в сім'ї звуть скороченно – Рафа, познайомили з Кармен на другий день після народження. Дівчинка малого вподобала і тепер постійно хоче його цілувати, тримати на ручках та співати йому.

Хіларія в пологовому

Хіларія Болдуїн, котра є інструкторкою з йоги, підкреслила, що хоче, аби її тіло стало для інших жінок прикладом того, як пройти через вагітність та пологи в здоровий спосіб.

Вона що два тижні викладала в своєму Instagram "вагітні" фото та продовжила показувати, як змінилося її тіло й після пологів. Хіларія вважає, що на жінок не повинен чинитися тиск щодо повернення колишньої фізичної форми. На її думку, молодих мам треба заохочувати до здорового способу життя.

Дружина Болдуїна показала, який у неї животик після пологів

До слова, Болдуїни днями відзначили третю річницю свого весілля. Як відомо, для актора це другий шлюб. Він першого, з Кім Бесінджер, він має 19-річну доньку Айрленд.

Прінтскрін із сайту "The Daily Mail", фото з Instagram Хіларії Болдуїн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів