Міранда Керр уполювала наймолодшого з мільярдерів?

1 липня 2015, 14:53

Подейкують, у австралійської супермоделі Міранди Керр новий кавалер, і він не лише молодший за неї, а й є найбільш юним мільярдером у списку "Forbes".

32-річну екс-дружину Орландо Блума днями заскочили в товаристві 25-річного Евана Шпігеля, творця застосунку Snapchat.

Про це повідомляє "US Magazine".

"Вони сиділи в барі та загравали одне з одним", - засвідчив інформатор.


"Вони були дуже одне одним захоплені", - додав він.

Між тим варто нагадати про скандал, героєм якого Шпігель став у 2015-му році. Сайт "Gawker" оприлюднив електронні листи, які Еван писав приятелям із братства "Каппа Сігма" у студентські роки. Їхній зміст характеризує молодика не з кращого боку.

Нещодавно екс-дружина Блума побувала в Москві

Так юний Шпігель жартує про смоктання члена шістьма дівчатами, пісяння на партнерок та стрільбу "по жирних дівках" у лазертаг, а ще пише про закупівлю марихуани для вечірки. Представниць жіночих об'єднань Стенфордського університету він називає "сестрошльондрами" тощо.

Як пише "CNN", Шпігель приніс публічні вибачення за це.

"Я відчуваю пригнічення й сором через те, що мої ідіотські електронні листи часів студентського братства були оприлюднені. Мені нема виправдань. Мені шкода, що я тоді їх писав, і я був мудилом, що написав їх. Вони в жодному разі не відображають того, ким я є сьогодні, чи моїх поглядів стосовно жінок", - перепросив тоді Еван.

Нагадаємо, Міранда Керр, котра має сина від Блума, нещодавно запевнила, що наразі не шукає собі чоловіка. Зате вона полюбляє бути голою.

Фото з Instagram Міранди Керр

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів