Том Круз вирішив кинути саєнтологію?

2 липня 2015, 15:40

Подейкують, голлівудський актор Том Круз готовий зробити один із найрішучіших кроків у своєму житті.

52-річна кінозірка розірве свої багаторічні зв’язки з саєнтологічною церквою, через яку був зруйнований його шлюб із Кеті Холмс.

Про це повідомляє "Hollywood Life" із посиланням на журнал "Star".

До такого рішення Тома підштовхнула донька, 9-річна Сурі. Актор усвідомив, що втрачає свою дитину, оскільки між ними стала його релігія. Розуміння прийшло, коли Круз розмовляв із нею по телефону.


"Вона говорила й говорила про свої заняття балетом, про те, як вона їх любить. І тоді Том усвідомив, що ніколи не бачив, як вона танцює, і заплакав", - розповідає джерело.

"Його ошелешило те, що вона росте не в нього на очах, що його нема поруч… Вони розмовляють телефоном та у відео-чаті, але це не одне й те саме", - додає інформатор.

Том Круз зробив вибір між донькою та саєнтологією?

Як пояснює співрозмовник видання, замість особистих зустрічей із дочкою Крузові довелося перейти в режим спілкування на відстані, бо цього вимагають його духовні керівники. Адже Кеті Холмс пішла від актора саме тому, що прагнула вберегти дитину від саєнтології.

"Вони (керівники) не можуть змиритися з тим, що обличчя церкви не ростить свою дитину в ній", - зазначає інформатор.

Як відомо, у саєнтології є таке поняття як "роз'єднання", припинення стосунків з особою, котра для церкви є проблемною, хай це навіть буде кревний родич.

"Він (Круз) перебуває між молотом та ковадлом, але врешті він робить свій вибір, і на перше місце ставить доньку", - підсумовує джерело.

Сурі було 6, коли Кеті Холмс забрала її та втекла від Круза. Актор усвідомив, що стає для доньки чужою людиною, і повинен щось вдіяти негайно. Про те, щоби повернути собі дружину, мова не йде. Але тепер актор принаймні зможе бачитися з Сурі, не звітуючи щоразу перед керівниками церкви.

Нагадаємо, Кеті Холмс потай від чоловіка підготувалася до розлучення, боячись, що він запроторить доньку до саєнтологічного "інтернату". Вона домоглася одноосібної опіки над Сурі.

Фото з Instagram, присвяченого Тому Крузу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів