Бейонсе й Свіфт не стали найпопулярнішими

2 липня 2015, 17:19

Американські співачки Бейонсе та Тейлор Свіфт очолюють один за одним рейтинги найдорожчих, найуспішніших та найвпливовіших.

Проте найбільшу популярність серед інтернет-користувачів, як виявилося, мають аж ніяк не вони.

Обох артисток за кількістю переглядів на сайті YouTube лишив далеко позаду співак Ромео Сантос. Про це пише "Contact Music".

Ромео Сантос набрав понад 4 мільярди переглядів на YouTube

За період із вересня 2014-го по 30-те червня 2015-го відеокліпи 33-річного Ромео – як офіційні, так і створені його фанатами – набрали понад 4 мільярди переглядів.

Найбільше фанів Сантоса мешкає в Колумбії, тамтешні користувачі переглянули відео з ним 700 мільйонів разів. Далі йдуть Мексика, Аргентина, Еквадор та США.

На другому місці в рейтингу YouTube опинилася Тейлор Свіфт із 3,5 мільярда переглядів. Бейонсе подивилися 2 мільярди разів, а Кеті Перрі – 2,6 мільярда. Останнє місце в п’ятірці має Шакіра – 1,2 мільярда переглядів.

Посунься, "королево Бі", в тебе лише третє місце

Як відомо, Ромео Сантос народився в нью-йоркському Бронксі від тата-домініканця та мами-пуерториканки. Співак дуже популярний в Латинській Америці, а днями встановив рекорд у США, ставши першим артистом, хто протримався 100 тиждень поспіль у чарті "Billboard Hot Latin Songs" із піснею "Propuesta Incedente".

Фото з Instagram Ромео Сантоса та Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів