Періс Хілтон вдала переляк за гроші?

3 липня 2015, 13:40

Схоже, шанувальникам тусовщиці та діджейки Періс Хілтон не варто дуже жаліти її через той розіграш із авіакатастрофою, жертвою якого вона стала.

А ті, хто не бачив білявку в порно, будуть приємно вражені: вона чудова акторка.

Портал "TMZ" отримав докази того, що Хілтон заздалегідь знала про розіграш та згодилася на нього за великі гроші.

Журналісти мають копії пропозиції, що її ще в березні єгипетська продакшн-компанія надіслала представникам Періс. У ній описується, що відбуватиметься в літаку, який "падатиме".


"Ми слідкуватимемо за смішними реакціями наших зіркових гостей, коли вони боятимуться стрибати з літака", - пояснили автори розіграшу.

Періс Хілтон надурила глядачів, щоби заробити грошенят?

У документі також зазначено, що на проведення трюку є дозвіл влади Дубаю.

"Якщо бажаєте впевнитися, можете зв’язатися з офісом принца Дубая, його високості Хамдана бін Рашида аль-Мактума. Він особисто контролюватиме втілення цього проекту", - повідомили представників Хілтон.

Зі слів джерел, зірковим учасникам запропонували кругленьку суму за участь у розіграші та "щирий" переляк. Ідеться про мільйон доларів.

Днями портал поспілкувався особисто з Періс Хілтон. Білявка пожалілася, що пілот літака "зайшов надто далеко". Як відомо, Періс погрожує судом та запевняє, що дістала психологічну травму.

Нагадаємо, є відео розіграшу, в якому білявка дуже переконливо плаче та волає з жаху, коли її літак буцімто починає падати.

Фото з Instagram Періс Хілтон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів