Пригожин: Земфіра тримає нас за козлів

6 липня 2015, 12:23

Чоловік та продюсер російської співачки Валерії Йосип Пригожин розкритикував Земфіру, яка підняла прапор України на концерті в Тбілісі.

Чолов'яга, який не може змовчати стосовно жодного скандалу, вирішив й тут вставити свої "п'ять копійок". На думку Пригожина, своїм вчинком Земфіра підставила усіх росіян.

"У нас є друзі, з якими й вороги не потрібні. Я не розумію, чим вони керуються, на чому заснована їх позиція, чому вони люблять так дружити проти країни. Чесно кажучи, я не розумію. Типу вони люблять Україну, а ми - козли", - заявив продюсер в коментарі "Папарацци".

Пригожин взявся критикувати Земфіру

Чоловік Валерії вважає, що, дивлячись на Земфіру, багато хто подумає, що росіяни налаштовані проти України.


"Ми проти насилля й війни на Україні, ми за добросусідські стосунки", - наголосив пафосно Пригожин.

"Нехай вона в Росії підніме прапор України на якомусь концерті. Чому вони роблять це в сусідніх країнах. Я також не менше люблю Україну, але чому ми, громадяни Росії, повинні тримати прапор України?" - додав він.

Земфіра розворушила росіян

Нагадаємо, днями співачка Земфіра виступала в столиці Грузії. Під час свого концерту російська артистка попросила у свого прихильника український стяг й підняла його над собою.

Це викликало обурення в деяких росіян. А один з чиновників навіть влаштував голосування противників і прибічників вчинку Земфіри.

Фото "Папарацци"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів