Сара Джессіка Паркер назвалася гуманісткою й згадала про "смажену" Ріанну

7 липня 2015, 13:45

Американська акторка Сара Джессіка Паркер вважає себе не феміністкою, а радше гуманісткою, бо захисту нині потребують права не лише жінок.

Іще зірка розказала, яка фотожаба про неї подобається їй найбільше.

Сара Джессіка дала інтерв’ю та прикрасила собою обкладинку журналу "Cosmopolitan".

"Я глибоко ціную роботу, яку здійснило покоління наших матерів. Ми користуємося результатами великих розчарувань, душевних мук, несхвалення та нерозуміння. Але я бачу й багато інших людей, які намагаються розібратися зі своїми ролями", - зазначила Паркер.


Сара Джессіка Паркер з'явилася на обкладинці глянцю

"Люди різного кольору шкіри, лесбійки та трансгендери, які добиваються простору для себе. Я не намагаюся плюнути нікому в обличчя та не лінуюся щодо того, що досі лишається нездійсненим – але я думаю, що справа тепер не лише в самих жінках", - пояснила акторка.

Разом із цим Сара Джессіка підкреслила, що мають бути вирішені такі проблеми, як нерівність чоловічої та жіночої зарплатні, недоступність якісного догляду за дітьми, доки їхня мама гарує на кількох роботах тощо.

Як відомо, сама Паркер має трьох дітей. Має 12-річного сина та 6-річних дочок-двійнят, яких їм із чоловіком Метью Бродеріком народила сурогатна мати.

Актриса каже, що змирилася з тим, що папарацці всюди чатують на неї, знімають її дітей. Єдине, куди вона нізащо не пустить всюдисущих журналістів та шанувальників – це її сексуальне життя. Його вона ніколи не обговорює.

"Це – остання річ, і я впевнена в тому, що вона належить мені", - додала Паркер.

Зате кінозірка нічого не має проти того, щоби її фотожабили. Зі слів Сари, одна з нещодавніх була просто дивовижна – у ній висміяли капелюшок актриси та сукню-"яєчню" співачки Ріанни на "Met Gala".

Ось ця фотожаба сподобалася Паркер найбільше

"…Мій син показав її мені – Ріанна, наче яйце, смажилася на моєму головному уборі", - поділилася Паркер.

Нагадаємо, трохи раніше інтернет-мемом стала інша сукня Рірі, рожева.

Фото з соцмереж, з Instagram Сари Джессіки Паркер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів