Кіркоров, Лепс і Собчак не зуміли наздогнати Шарапову

23 липня 2015, 12:33

Тенісистка Марія Шарапова третій рік поспіль очолила рейтинг найуспішніших заробітчан серед російських знаменитостей.

28-річна спортсменка стала найкращою у щорічному рейтингу "Forbes", залишивши далеко позаду таких "зірок", як Філіпа Кіркорова, Григорія Лепса, Нікіту Міхалкова, Ксенію Собчак тощо.

За останній рік Шарапова заробила 29,7 мільйони доларів. У ЗМІ та в телеефірі тенісистку згадували понад сім тисяч разів, а в пошуковику інформацію про Машу шукали майже 831 тисячу разів.

Співак Філіп Кіркоров цього року зумів посісти другу сходинку ТОП, піднявшись з минулорічної п'ятої. Однак артист майже в три рази поступився Шараповій за рівнем доходу - за рік Філіп збагатів лише на 10,4 мільйона доларів.


Складено рейтинг російських зірок-заробітчан

Також Кіркоров програв спортсменці й за згадками у ЗМІ - приблизно 2,9 тисячі. Однак співака набагато частіше шукали в "Яндексі" - на його рахунку більше трьох мільйонів запитів у пошуковику.

Третє місце цьогорічного рейтингу посів співак Григорій Лепс. І хоча він заробив за рік більше, ніж Кіркоров - 12,2 мільйони доларів, але поступився за кількістю запитів у пошуковику. Тому й опинився лише на третій сходинці.

Далі йдуть хокеїст Олександр Овечкін, телеведуча Ксенія Собчак і режисер Нікіта Міхалков.

Нагадаємо, Марія Шарапова також має звання найбагатшої спортсменки Росії.

Прінтскрін "Forbes"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів