Волочкова шукає батька своїй доньці

28 липня 2015, 13:12

Російська балерина Анастасія Волочкова запевняє, що має дуже близькі й довірливі стосунки зі своєю 9-річною дочкою Аріадною. Але білявка впевнена, що дівчинці все одно потрібен батько.

Про це Волочкова заявила в інтерв'ю "Собеседнику".

"Аріша мріє, щоб у неї з'явився справжній тато. Вона мені про це говорить. Для неї питання тата - дуже тонке, і вона намагається завжди уникати його. Коли Аріша бачить, що я переживаю, чи дізнається, що Ігор (колишній чоловік балерини) нас ображає і поводиться холоднокровно, дуже сильно переймається", - зазначила Настя

Тусовщиця пояснила, що її донька потребує батьківської увагу, яку навряд чи може замінити увагу матері.


"Можу згадати час, коли ми з моїм партнером Рінатом Аріфуліним практично жили разом. Він - друг моєї сім'ї, у нас близькі і романтичні стосунки. Коли колишній чоловік потрапив у секту йоги, Рінат був першим, хто фактично мене врятував і виручив в моральному плані", - почала жінка.

Волочкова зрозуміла, що доньці потрібен тато

"Він був поруч зі мною, допомагав у всьому, дуже багато часу проводив з Арішею. Вони досі люблять один одного, зустрічаючись перед нашими концертами, грають і веселяться. Я бачу, що чоловіче виховання дочки необхідно", - додала Волочкова.

До слова, Настя каже, що радиться з дочкою щодо своїх чоловіків.

"Коли з'являється чоловік, з яким у мене зав'язуються стосунки, я завжди запитую її думку. Пам'ятаю, коли ми зустрічалися з Бахтіяром, я познайомила його з Арішею. Оскільки наші стосунки до того моменту були вже серйозними, мені хотілося з нею порадитися. Вона мені, щоправда, тоді сказала: "Мамо, це абсолютно не твій чоловік. Ти з ним довго не будеш", - згадує вона.

"Це Аріша мені сказала, і дійсно так все і вийшло. Але я впевнена, що мій чоловік, який мені уготований Богом, з'явиться у моєму житті!" - резюмувала Волочкова.

Нагадаємо, нещодавно балерина показала Павла Зіброва у трусах.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів