На радіо Кузьми Скрябіна збираються встановити рекорд

28 липня 2015, 15:25

17-го серпня на інтернет-радіо S.R.A.K.A, яке торік створив вже покійний музикант Андрій Кузьменко, збираються встановити рекорд. О 12-й годині дня там стартує ефір, що триватиме 55 годин у режимі нон-стоп.

Вестимуть його друзі Кузьми - радіоведучі Юлія Карпова і Дмитро Єгоров.

За встановленням рекорду спостерігатимуть експерти Національного Реєстру Рекордів України, які після його завершення у прямому ефірі оголосять офіційний результат.

Радіо Кузьми встановить рекорд

Рекорд буде присвячено дню народження засновника радіо – Кузьмі.


Як повідомляє прес-служба, на ефір запрошені друзі Андрія: "Пающіє Труси", "Дзідзьо", Володимир Бебешко, Валерій Харчишин, Олег Собчук, Олег Лапоногов, Марія Бурмака, Ірена Карпа та інші.

За словами Юлії Карпової, ідея встановлення такого рекорду виникла півроку тому, коли вона розповіла Кузьмі про подібний рекорд росіян.

"Нам стало принципово відібрати у них першість, тому домовились про те, що як тільки він визначиться зі своїми вільними датами, ми це зробимо. Зараз, на жаль, найдовший радіоефір пройде уже без Андрія, але в честь його дня народження та з тими людьми, які з ним працювали і допомагали розвивати радіо S.R.A.K.A." - сказала радіоведуча.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів