Собчак: Крим - наш величезний геморой на найближчі років сто

28 липня 2015, 16:57

Російська телеведуча Ксенія Собчак поки не планує тікати з Росії, але вже розмірковує, куди в разі чого зможе емігрувати. Також білявка упевнена, що Україна навряд чи поверне собі Крим у найближчі сто років.

Про те, що змусить її поїхати з батьківщини та про те, чому вона не хоче мати дітей, Собчак розповіла в інтерв'ю "Радио Свобода".

Телеведуча запевнила, що покищо не збирається нікуди їхати з Росії. Хоча після вбивства Бориса Нємцова жінка все ж таки термінова залишила країну.

"Я поїхала на якийсь час, так. Найняла охорону. Я зараз з охороною ходжу. Це пов'язано з безпекою. З двох різних серйозних джерел я отримала інформацію про те, що існують розстрільні списки, в які я потрапила. Я дізналася про те, що в Москві працюють групи бойовиків. Цинічно кажучи, Нємцов нас врятував", - пояснила Ксенія.


Та наразі Собчак не відчуває прямої небезпеки своєму життю: "Але вона може виникнути. Така небезпека для публічної людини, яка особливо час від часу розмірковує про Рамзана Кадирова, є завжди. З цим рівнем ризику я жити можу. Якщо почнеться 17-й рік, не зможу".

І от якщо Ксюша не зможе, то вже має для себе кілька варіантів, куди емігрує.

Собчак розповіла про Крим, чому не хоче дітей і куди, якщо що, втече з Росії

"Якщо завтра війна, то місце для еміграції буде російськомовним. Я ж змушена працювати російською мовою", - пояснила вона.

"В Ізраїль не хотілося б, але, знаєте, я про це стала думати - отримати ізраїльський паспорт з прізвищем Віторган буде найлегше. Не дарма ж я заміж виходила", - зауважила Собчак.

Натомість Ксенія додала: "Але я б скоріше виїхала до Америки. Там велика російська діаспора. Робила би кар'єру на російському телеканалі там. Ще є Рига. Пішла б працювати до Галі Тимченко в "Медузу" редактором".

Що до анексованого Криму, то білявка вважає, що це - тягар для Росії.

"Крим - наш величезний геморой на найближчі років сто. Його вже явно не повернуть. А що з ним робити - не зрозуміло. Це така історія, яку всім розсьорбувати дуже довго", - впевнена вона.

Поговорила Собчак і про дітей, точніше про їх відсутність.

"Я не хочу не мати дітей в 60 років. Зараз я не розумію, навіщо вони мені. Але я розумію, що мені 33 роки. І природа розпорядилася таким чином, що це питання мені треба якось вирішити до 40 років. Чим раніше, тим краще. Час йде. Але у мене велике протиріччя між біологічною необхідністю і тим, що мені подобається моє життя сьогодні", - пояснила вона.

"Мені моє життя дуже подобається: чоловік, друзі, робота. Я боюся, що з дітьми все це дуже зміниться. Я не розумію, навіщо мені ці зміни. Коли людям стає нудно, коли вони відчувають потребу в більшій любові і ніжності, вони хочуть дітей. Мене все влаштовує", - запевнила Ксенія.

Нагадаємо, раніше Собчак казала, що на місці Путіна вона б, можливо, теж приєднала Крим.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів