Волочкова заявила, що готується до народження сина

30 липня 2015, 14:41

Російська балерина Анастасія Волочкова робить усе можливе, аби про неї не забували. Для того, щоб потрапити на сторінки видань, білявка готова танцювати з антіматорами та заявляти про наміри народити ще одну дитину.

Нещодавно Волочкова хвалилася своїм новим будинком. Та, виявляється, тусовщиця не все розповіла про помешкання.

В інтерв'ю "Комосмольской правде" Настя зізналася, що має окрему кімнату для майбутньої дитини. Жіночка вже навіть купила дитячі меблі, хоча поки не вагітна й навіть не має кандидата, який зміг би їй в цьому допомогти.

"Навпроти майбутньої театральної вітальні у нас є дуже красива світла кімната. Вона в мене передбачена для мого майбутнього дитинчати", - почала Волочкова.


Волочкова хоче народити ще. То може тому вона вдягає такі мікробікіні?

"Я навіть купила меблі в дитячу, оскільки вважаю: якщо купуєш речі або предмети інтер'єру, щоб щось сталося, то загадане обов'язково станеться! Аріша мені каже, що, якщо я їй народжу братика, то вона буде для нього нянькою", - додала вона.

А днями Анастасія потішила користувачів Інтернет своїми танцями. В Instagram білявка опублікувала відео, на якому танцює разом з аніматорами турецького готелю, в якому вона відпочивала.

У мережі розкритикували досить незграбні рухи Волочкової. Зокрема, дехто вважає, що Настя схожа на "коня", а дехто зауважив, що класичні танці жінці вдаються краще.

Нагадаємо, нещодавно Настя казала, що шукає своїй доньці батька.

Фото і відео з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів