Вуді Аллен згадав, як закохав у себе дочку Ферроу

31 липня 2015, 12:25

Американський режисер Вуді Аллен вважає, що 35-річна різниця в віці з нинішньою дружиною Сун-І йде лише на користь їхньому шлюбові.

Коли ж він ще був одружений із її прийомною матір'ю, Мією Ферроу, дівчина закохалася у відповідь на його "батьківське" ставлення.

Про початок того скандального роману 79-річний Вуді, якому закидають педофілію, розповів у радіоінтерв’ю, пише "Contact Music".

"У моїх останніх стосунках мені пощастило. Я одружений вже 20 років, і все добре. Гадаю, справа в тому химерному факторі, що я настільки старший від дівчини, з якою одружився. Я старший на 35 років, і якимось чином, без моєї або її провини, динаміка спрацювала. Я по-батьківськи до неї ставився. Вона відгукнулася на щось батьківське (в мені)", - поділився Аллен.


"Я вподобав її юність та енергію. Вона покладалася на мене, і я був щасливий дати їй як дарунок безліч можливостей приймати рішення, дав їй відповідати за багато речей. Вона розквітла…", - пригадав режисер.

Вуді Аллен "по-батьківськи" завоював кохання дочки екс-дружини

Водночас Аллен зізнався, що спочатку думав, що в нього з дочкою Ферроу лише інтрижка.

"…Я взагалі не думав, що буде щось більше. А потім ми почали кудись ходити разом, почали разом жити, і нам це подобалося. А різниця в віці не має значення. Здається, вона, навпаки, стала нам у пригоді", - підсумував Вуді.

Нагадаємо, торік уже доросла Ділан Ферроу написала відкритого листа, де розповіла, як Вуді Аллен зґвалтував її, коли їй було 7 років. Жінка підтримала звинувачення, які висунула свого часу проти режисера Міа Ферроу.

Водночас Аллен стверджує, що це неправда, і що Ділан намовила її мстива мати.

Як відомо, у Вуді та Сун-І підростають двоє прийомних доньок.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів