Аль Пачіно не хоче, щоби донька носила його прізвище

31 липня 2015, 13:05

Американський актор Аль Пачіно закликає свою старшу доньку Джулію, єдину з його дітей, хто носить прізвище Пачіно, відмовитися від нього.

Він вважає, що 25-річній жінці, котра будує власну кар’єру продюсера, не на користь, що її асоціюють із зірковим татом, і що на неї полює преса.

Про це пише "Contact Music".

"Як батько продовжую вважати, що для неї, у її молодому житті буде ліпше спробувати інше прізвище, щоби її не ототожнювали (з батьком)", - пояснив Пачіно.


Аль Пачіно не хоче, щоби донька мала його прізвище

"Коли я починав, бувало всяке. Я надягав перуки, мене переслідували на вулиці, але коли хтось питав мене, чи це я, мені доводилося казати: "Так, я – Аль"… Я навіть говорив моїй доньці, може, простіше їй буде взяти інше прізвище, але вона відповіла: "Але ж це - справжня я", - зазначив актор.

На думку Пачіно, люди недооцінюють розкіш бути невпізнаними, аж поки її не втрачають.

"Гадаю, анонімність – це те, що всі люди мають, але не розуміють, поки її не втратиш – тоді це вже стає чимось значущим…", - поділився він.

Як відомо, крім Джулії, котра народилася від зв’язку Пачіно з викладачкою акторської майстерності Яною Террант, у зірки є 14-річні син та дочка, двійнята, від акторки Беверлі Д'Анджело. Вони носять материне прізвище. Аль Пачіно ще ніколи не був одружений.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Алеві Пачіно

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів