Басилашвілі назвав "білий список" Мінкульту неблагородною справою

31 липня 2015, 16:08

Російський актор Олега Басилашвілі не схвалює створення "чорних" та "білих" списків. Артист вважає це неблагородною справою.

У коментарі "Комсомольской правде" Басилашвілі, якого Мінкульт України внес до так званого "білого списку" діячів культури, поділився своїм ставленням до всього цього.

"Гадаю, складання будь-яких списків в культурі - справа неблагородна. Існує культура як єдине ціле, яка пов'язує обидва наших народи - український і російський, і інші народи, що живуть в Російській Федерації", - заявив легендарний актор.

Олег Валеріанович не схвалює складання будь-яких списків

"Потрібно надати якомога більше сприяння всім працівникам культури для того, щоб вони їздили один до одного в гості, і зміцнювали нашу дружбу і взаємодію. Тільки культура може згуртувати наші народи і змусити їх жити разом. Не означає, що в одній державі, але залишатися народами братніми, дружньо налаштованими, з хорошими економічними зв'язками", - зауважив Басилашвілі.


"А створення подібного роду списків, як мені здається, справа неблагородна", - ще раз наголосив він.

Нагадаємо, днями Міністерство культури України оприлюднило так званий "білий список", до якого увійшли 34 культурні діячі, зокрема Джордж Клуні та Джаред Лето.

Фото "Московский комсомолец"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів