Доньку Вітні Х'юстон поховали зі скандалом

3 серпня 2015, 11:02

Похорон єдиної доньки Вітні Х'юстон перетворили на скандал.

Родичі 22-річної Боббі Крістіни Браун почубилися прямо над її труною, повідомляє "Us Magazine".

Церемонія прощання із Кріссі відбулася у суботу, 1-го серпня в церкві міста Альфаретта, штат Джорджія. В останню путь дівчину проводжали під пісню її мами "Jesus Loves Me", пише "TMZ".

Прямо під час служби сестра Боббі Брауна Леола почала кричати на тітку покійної - Пет Х'юстон.


За словами джерел, Леола волала щось на кшталт: "Вітні перевертається в труні! Вона достане тебе й з труни! Все це неправильно, Пет!".

Як з'ясувалося, родичі Боббі Крістіни Браун посварилися через те, що усю організацію похорон взяла на себе її тітка Пет. Саме це й розлютило рідних покійної зі сторони її батька Боббі Брауна.

Вітні Х'юстон та її єдина донька Кріссі тепер обидві не серед живих

Аби тітка Леола не зірвала похорон, її вивели з церкви. Та трохи заспокоївшись, жінка все ж таки повернулася до труни племінниці.

До слова, Пет Х'юстон є співопікуном покійної Боббі Крістіни й має право успадкувати частину її спадку. Подейкують, якось жінка скаржилася Боббі Брауну, що витрачає багато грошей, аби підтримувати життя його доньки.

Нагадаємо, 31-го січня цивільний чоловік Боббі Крістіни Нік Гордон знайшов її непритомну у ванній. Пізніше родичі дівчини повідомили, що у неї незворотне ушкодження головного мозку. З того дня дівчина перебувала у комі.

А в неділю, 26-го липня, 22-річна Боббі Крістіна померла.

Медики вже провели розтин тіла дівчини. Однак так і не змогли встановити причину смерті Кріссі.

Фото з Twitter Боббі Крістіни Браун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів