Брітні Спірз ніколи не вийде з-під опіки?

3 серпня 2015, 17:52

Американська співачка Брітні Спірз уже понад 7 років перебуває під опікою свого батька. Подейкують, так залишиться назавжди.

Як повідомили джерела порталу "TMZ", нинішній стан справ влаштовує, перш за все, саму 33-річну співачку.

Водночас несамостійність Брітні називають причиною її розриву з бойфрендом Чарлі Еберсолом, пише "Contact Music".

Рішення передати Спірз під батькову опіку, яке прийняв суд у 2008-му році, допомогло зірці не втратити дітей, і тепер вона є прекрасною матір'ю. Непогано йдуть справи і з фінансами: лише протягом останнього року статки Брітні зросли на 14 мільйонів доларів.


Вправлятися з зірковою донею Джеймі Спірзу допомагає команда юристів та лікарів. Водночас Брітні надається й певна "повсякденна свобода", вона може сама приймати якісь рішення.

Коли б артистка раптом знову пустилася "в одиночне плавання", усе могло б полетіти шкереберть. Тож обидві сторони воліють назавжди лишити все, як є.

А ось Чарлі Еберсол через це буцімто й не наважився зв’язати своє життя зі Спірз.

"У Брітні купа проблем, і це занадто для молодого холостяка. Промовистий вже той факт, що Брітні досі під опікою… Вона не може дати ради власним справам. Чарлі не хотів посісти місце батька в її житті. Вона була вимоглива, і він почувався, мов у пастці", - зазначило джерело.

Як відомо, кажуть, Джеймі Спірз ретельно перевіряє кожного нового хлопця доньки та змушує підписувати спеціальну угоду, що забороняє говорити про Брітні з пресою. Нагадаємо, її роман з Чарлі тривав менше року.

Фото з Instagram Брітні Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів