Емінем розповів, як біг від залежності

4 серпня 2015, 13:15

Американський репер Емінем, котрому вдалося подолати наркозалежність, розповів, як допоміг йому спорт.

Зірка згадав, як, вийшовши з реабілітаційного закладу з вагою в 104 кілограми, він перетворив себе на схибленого на спалювання калорій "хом'яка".

Про ті важкі часи артист говорив у інтерв'ю "Men's Journal", пише "People".

"Коли я вийшов із реабілітаційного закладу, мені треба було скинути вагу, але ще мені треба було знайти спосіб, як функціонувати, будучи тверезим. Якщо мій мозок не перебував у обдовбаному стані, я мав проблеми зі сном. Тож я почав бігати", - розповів Емінем.


Зі слів репера, завдяки бігу він отримував природні ендорфіни, і до нього повернувся сон.

Емінем пригадав, як замінив залежність на спорт

"Легко зрозуміти, як люди заміняють залежність на фізичні навантаження. Одна залежність замість іншої, але це йде їм на користь", - зазначив він.

"Я перетворився на чортового хом'яка. 17 миль на день на біговій доріжці", - поділився Емінем.

Як вважає музикант, саме тоді у нього почав розвиватися обсесивно-компульсивний розлад (ОКР) на тему спалювання калорій – по 2000 на день. Це дало результат: вага Емінема знизилася до 68 кілограмів, але від надмірного захоплення бігом в артиста виникли проблеми з м'язами стегон.

Нині Емінем займається вдома за програмою "Body Beast". Щоранку, перш ніж вирушити до студії, він сумлінно робить вправи з вільною вагою, на лаві й на турніку.

"Коли ти досягаєш моменту, коли досяг прогресу й інвестував у це певну кількість часу, ти вже не хочеш кидати й жертвувати тим, з чого почав", - підсумував артист.

Нагадаємо, кілька років тому Емінем зізнався, що його ОКР прогресує. Раніше він розповідав, що наркотики вкрали в нього 5 років пам'яті.

Фото з Instagram Емінема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів