Гай Річі показав весільні фото й усіх дітей

4 серпня 2015, 17:25

Британський режисер Гай Річі та його новоспечена дружина Джекі Ейнслі виклали у Instagram кілька фотографій зі свого весілля.

Пара показала, чим розважала гостей, а заразом, здається, нарешті, поклала край здогадкам та обговоренням, щодо того, хто саме – син чи донька народився в них рік тому.

На одній зі світлин Гай та Джекі позують з усіма трьома спільними дітлахами - Рафаелем, Рівкою й Леві - та з синами від шлюбу з Мадонною, 14-річним Рокко та 9-річним Девідом.

Гай Річі з дружиною та всіма своїми дітьми

На руках у Гая сидить 1-річне дитятко. І судячи з його вбрання, Леві – аж ніяк не дівчинка, як продовжує стверджувати англомовна Вікіпедія, а хлопчик.

Нагадаємо, Річі та Ейнслі не афішували ані третьої вагітності, ані народження дитини. Про те, що в сімї з'явився "гангстер", коротко повідомив Рокко.

Рокко з мачухою

До слова, 3-річний Рафаель на фотографії має довгі коси. Тож лишається ймовірність, що Леві, подібно до Шайло Джолі-Пітт, таки дівча, але любить хлоп’ячий одяг.

 У Джекі та Гая троє спільних діток

Що ж до весілля Гая та Джекі, то своїх гостей вони розважили "табірним" прийомом на березі озера на території свого маєтку – з наметами та купанням. А як зсутеніло, Річі влаштував для всіх допрем'єрний показ свого фільму "Агенти А.Н.К.Л."

Нагадаємо, на весіллі, зокрема, гуляли Бред Пітт та Девід Бекхем, з якого Річі надумав зробити кінозірку.

Фото з Instagram Гая Річі та Джекі Ейнслі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів