Гвен Стефані про розлучення: Ми залишимося партнерами-батьками

5 серпня 2015, 11:57

Співачка Гвен Стефані та її покищо ще чоловік Гевін Россдейл зробили спільну заяву щодо свого розлучення.

І хоча пара уперто наполягає, що вирішила розірвати 12-річний шлюб через "непримиренні розбіжності", з'являються чутки про брехню й зраду Россдейла із нянькою.

"У той час, як ми разом прийшли до обопільного рішення, що ми ніколи більше не будемо партнерами у шлюбі, ми і як і раніше залишаємося партнерами у батьківстві. Ми робитимемо усе, щоб разом виховати наших трьох синів щасливими і здоровими", - заявили Гвен і Гевін виданню "Us Weekly".

"Для цього ми просимо ЗМІ з повагою ставитися до нашого приватного життя", - додали вони.


Однак журналісти вже почали шукати причини краху такого, здавалося б, міцного шлюбу.

Гвен і Гевін не зуміли зберегти шлюб

За даними "TMZ", Стефані пішла від чоловіка-рокера, бо стомилася від його брехні. Мовляв, Россдейл частенько не казав дружині правду про свої походеньки й подорожі.

Подейкують навіть, що Гевін зрадив Гвен із їхньою ж нянькою. Про це пише "Radar Online" з посиланням на джерела з оточення подружжя.

Щоправда, чоловік співачки "завжди заперечує будь-які звинувачення".

Водночас, за даними "People", музиканти вже давно вирішили розлучитися. Та перш ніж подати папери, Гвен і Гевін хотіли підготувати до цього дітлахів.

Кажуть, найголовнішим для Стефані було те, аби її синочки почувалися "безпечно й спокійно" в цей непростий момент.

Нагадаємо, Гвен Стефані і Гевін Россдейл розлучаються після 12 років шлюбу. Пара має трьох синів: 9-річного Кінгстона, 6-річного Зуму та 1,5-річного Аполлона.

Як відомо, кілька років тому скандальна рокерша Кортні Лав на весь світ заявила, що Россдейл зраджував із нею свою дружину. Також з'ясувалося, що в молодості Гевін крутив роман із трансвеститом. Не зраділа Стефані, і коли дізналася, що в чоловіка є доросла донька від колишньої подружки.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів